Кабмін призначив голову Держлісагентства

Кабінет міністрів України призначив Олександра Ковальчука головою Державного агентства лісових ресурсів.

Про це повідомила прес-служба Міністерства аграрної політики і продовольства.

Згідно з повідомленням, відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні 14 травня.

За даними прес-служби, до цього призначення Ковальчук працював генеральним директором Національної акціонерної компанії «Украгролізинг», а раніше обіймав керівні посади в сільгоспкомпанії «Райз».

За словами міністра аграрної політики і продовольства Олексія Павленка, слова якого наводяться в повідомленні, завданнями нового керівника Держлісагентства є «реформування і дерегуляція лісової галузі, інтеграція з європейськими стандартами і принципами роботи».

«Олександра Ковальчука я знаю особисто як ефективного кризис-менеджера і технократа, який має великий досвід роботи в потужних аграрних проектах. Упевнений, що лісова галузь відчує результати системних змін уже в цьому році », - сказав Павленко.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці минулого року екс-глава Держлісагентства Валерій Черняков, який очолював відомство з 25 березня 2014 року, написав заяву про складання повноважень у зв'язку з тим, що партія «Свобода», до якої він входить, не пройшла до парламенту за результатами виборів. 14 січня Кабмін прийняв рішення звільнити Чернякова з посади голови Держлісагентства.


http://www.unian.net/politics/1078106-kabmin-naznachil-predsedatelya-goslesagentstva.html

Зроблено з любов’ю.